ASTROLOJİ

Terazi Burcunda Dolunay 28.03.2021

YAZAR : Enyy Dergi

28 Mart 2021


Terazi Burcunu 8 °sinde “Bir sanat galerisinde asılı üç eski usta” sabian sembolü ile gerçekleşen bir dolunay bulunmakta.

Bu sembolden de anlaşılabileceği gibi, Venüsyen konuların gündemde olacağı bir dolunay. Sanat, kültür, güzellik ve adalet tabi ki bu dolunaya damgasını vuran konular arasında olacaktır. Sanat Galerisi sembolü ile tüm dünya miraslarını görebileceğiniz ve tüm bu güzelliklere saygı ile sahip çıkıldığı bir yeri göstermektedir. Bir toplumun seviyesini sanattaki başarıları gösterir ve bu sembolde de insanların bir araya gelerek toplumu oluşturan önemli sanat ve kültür eserlerini gözlemlediği düşünülebilir. Yaşamın ve kültürümüzün bize bıraktığı güzellikleri fark etmeli ve görünür hale getirmeliyiz. Bu dolunay ile birlikte bazıları kendi iç görülerinin bazı cevapları beraberinde getirdiğini fark edebilirler. Vizyonlar artabilir, sezgilerinizi onurlandırın. Ruh, beden ve zihin üçlüsünün ne kadar mükemmel bir ahenk içerisinde bir olup dünyanın en mükemmel eserini oluşturduklarının farkına varmalıyız. İnsanoğlunu yaratıyorlar. Kendi mükemmelliğinizin farkına varın, Yaradan’ın en mükemmel eseri olduğunuzu far edin. Ve kendinize değer vermeye, olduğunuz şekliniz ile güvenerek başlayabilirsiniz.

Dolunay Işığı ile sahneyi aydınlatırken, Güneş, Venüs ve yaralı şifacı chiron kavuşumunu daha da görünür kılıyor., İkili ilişkiler, ortaklıklar başta olmak üzere dişi enerji ile ilgili konuların yaralarının şifalanması için fırsatlar sunuyor bu dolunay. Yükselende Akrep burcu var ünlülerin, sporcuların Sansasyonel aşk haberleri, gizli aşk ilişkisi haberleri, şiddet içerikli kimi olaylar gündemde olabilir. Hakkınızın yendiği, adaletsizliğe uğradığınız ve en derinlerinizde aniden aldığınız yaraların kök sebepleri ile yüzleşebilirsiniz.

Mars ve Kuzey Ay Düğümü ikizler burcunda kavuşarak atılması gereken kadersel adımları sizlere attıracak. Satürn’ün desteğini alan bu kavuşum ve dolunay ile Kendimizi daha cesur ve sanki geleceğimizi şekillendirmek üzere daha güçlü sağlam başlangıç adımları atmak isteyeceğiz.

Merkür-Neptün kavuşumu, iletişimde hayal kırıklığı, zihin bulanıklığı, yalanı, hileyi, yanlış bilgilendirmeyi ve bilgi hırsızlığını gündeme getirebilir.

En büyük adaletsizlik, insanın kendisin yaptığıdır. Kendi kul hakkına girdiği, kendisine mutluluğu, başarıya hak görmediği zamanlardır. Bu dolunay ile adaletin terazisini önce kendimiz için kaldıracağız. Hayatta en önemli olan unsurun denge olduğunu bir kez daha fark edeceğiz.

YÜKSELEN BURÇLARA ETKİSİ

YÜKSELEN KOÇ

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve rekabet konuları yoğun gündemde olacak. Bu dönemde beklenmedik harcamalar yaşanabilir.

YÜKSELEN BOĞA

Çalışma ortamı, günlük işleyiş ve sağlık konuları gündemde olacak. Birlikte çalıştığınız kişilerin gerçek yüzlerini görmeye hazır mısınız?

YÜKSELEN İKİZLER

Çocuklar, aşk hayatı ve hobiler gündemde olacak. İlginizi çok çabuk değiştiriyorsunuz. Çocuklarınızın hızına yetişemiyorsunuz. Yetenekleriniz gün be gün artıyor.

YÜKSELEN YENGEÇ

Eviniz ve aileyle ilgili konular gündemde olacak. Kimileriniz şehir hatta ülke değiştirmek istiyor. Aile içi ilişkilerde denge olmadan kariyerde başarı şimdilik zorlayıcı gözüküyor

YÜKSELEN ASLAN

Kardeşleriniz ve yakın çevreyle kurulacak iletişim ve yeni fikirler ön planda olacak. Yeni fırsatlar yeni sözleşmeleri getirebilir. Sosyal medyayı aktif kullanabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Maddi konular ve öz değer algısı gündemde olacak. Para ve yatırım konularında risk almak isteyeceğiniz bir dönem. Detaylara dikkat bu dönemde.

YÜKSELEN TERAZİ

Fiziki değişimler gündeminizde. Diyete başlayıp, baharla küçük yürüyüşler size iyi gelecek. Kendine adil olmayı öğreniyorsun.

YÜKSELEN AKREP

Derinlere gömdüğün gerçekler ile yüzleşmen olacak. Kendine haksızlık ettiğin yerleri fark edebilirsin. Gizli düşmanlardan yorulmuşken, arkandan dönen dolapları fark edebilirsin.

YÜKSELEN YAY

Sosyal çevreyle olan ilişkiler ve arkadaşlıkların gündemde olacak. Kimilerinin ihaneti, kimilerinin sadece iyi gün dostu olması seni yordu. Bahar temizliği gerekiyor.

YÜKSELEN OĞLAK

Kariyer hayatı ve toplumsal statü gündemde olacak. İş yerinde ve geleceğini şekillendirirken uğradığın haksızlıklar ile yüzleşebilirsin. Yaraları sarmaşsan yola nasıl devam edeceksin? Aile önemli

YÜKSELEN KOVA

Hukuki konular ve yabancılar ile ticaret ve hayata bakışla ilgili konular gündemde. Yeteneklerini beslemek için yeni bir eğitime başlayabilirsin.

YÜKSELEN BALIK

Banka krediler, vergiler hakkında dönüşmesi gereken konular gündeminde olacak. Başkası adına aldığın sorumluluklar seni yorabilir. Risk alıp adım attığın girişimler emeğini sonradan verecek

Yıldızın Daima Parlasın

Gülden Güneren

Karma Astrolog

Terazi Burcunda Dolunay 28.03.2021

YAZAR : Enyy Dergi

28 Mart 2021

ASTROLOJİ

İlgili Başlıklar


Copyright 2024