MODA

2022 YILININ SONBAHAR MODASI

YAZAR : Enyy Dergi

13 Eylül 2022


Yaz aylarından kalma güneşli günlerin tadını çıkarmaya devam ettiğimiz şu günlerde modacılar sonbahar için alarm vermeye başladı. Bu sonbahar modasını ENYY için araştırdık .

Bu sonbahar yeşilin her tonu bizi karşılıyor olacak. Açık-koyu yeşil blazer ceketler. Uzun trençkotlar ,yeşil pantolon ceket takımları sokaklarda boy gösterecek.

YEŞİLE UYUMLU KAHVELER

Tabiki yeşili tamamlayan kahveler bizleri her tarzımızda tamamlayacak. Çanta, ayakkabı, aksesuar, montlar ve saç renkleriyle kahvenin tüm tonlarına hazır olun. Nasıl yani gotik geri mi geliyor?

Evet kışın olmazsa olmazı deri bu sene biraz daha ön planda olacak kısa deri etekler, mini mini deriler ön planda olurken derinin en farklı çarpıcı tarzları da olmazsa olmazlar arasında olacak.

BÜYÜK PARÇA KUMAŞLAR

İlginç bir şekilde birbirinden ayrı kumaşların birleşimi montlar sonbaharın en dikkat çeken modası olacaktır. Desenli bu büyük parçalar kendi başına bir star olmayı hedefliyor.

PEMBE RENKLİ BLAZERLARA HAZIR MISINIZ?

Yoğun tempolu iş hayatında olanlara sürprizler var. Artık siyah ve lacivert blazer yerini rengarenk blazerlara bırakıyor. Tüm renklerin hakim olduğu cekette pembe en çarpıcı renk olarak gülümsüyor. Pozitif bir enerji veren pembe artık gardıroplarımızda yerini alacak. Bu sevimli renklerin en dikkat çekicileri için hazır mısınız?

PEKİ YA SAÇLAR?Bu sonbahar kıvır kıvır

Bu sonbahar kahve renkleri, özgün, kıvır kıvır saçlarla çok çarpıcı olacak. Kahverenginin ağır bastığı saçlar kahvenin tüm tonlarıyla kıvrılmış saçlarda göz kamaştıracak.

2022 YILININ SONBAHAR MODASI

YAZAR : Enyy Dergi

13 Eylül 2022

MODA

İlgili Başlıklar


Copyright 2024