MODA

2021 KUMSAL TRENDLERİ

YAZAR : Enyy Dergi

20 Haziran 2021


Stresli günlerin ardından arınmak, tazelenmek ve rahatlamak isteyenlerin özlemle beklediği yaz sonunda geldi. Yaz tatili planları hayallerden sıyrılıp gerçek olmaya başladı. Bu sezon yaşanılan siyah günlerin inadına kumsallar kristal renklerin enerjisini yansıtmaktadır. Peki bu sezonun kumsal trendleri neler oldu? İşte Enyy Dergi olarak derlediğimiz 2021 kumsal trendleri;

Bağcıklı bikini üstleri ile zarif şıklık. Bikini üstünün bağcıklarının çapraz olarak göğüs altına bağlanmasını sağlayan bikiniler en çok tercih edilen modellerin arasında bulunmaktadır.

El örgüsü bikiniler bohem stil sahiplerinin yine güvenli limanı olmaya devam ediyor.

Bayokiniler eklenen fırfır ile neşeli hale geliyor.

Bu yaz siyah, beyaz ve pastel renkler geri planda dururken canlı renkler enerjiyi yükseltiyor. Parlak maviler, canlı pembe tonları ve mor en trend renkler arasında bulunuyor.

Desenli ve çizgili plaj giyimi yerini tek renk tasarımlara bırakıyor.

Bikini, mayo ve mayokinilere eklenen pareyolarda en çok doğal çizgiler ve renkler tercih ediliyor. Doğaya dönüş trendi pareyolarıda etkisi altına almış görünüyor.

Takı trendlerinde yer alan gold kumsal trendlerinde de yerini korurken, karmaşık zincirlere eklenmiş minik simgeler en çok tercih edilen tasarımlar arasında yer almaktadır.

Güneş gözlükleri de sadelikten nasibini alıyor. Gösterişli güneş gözlükleri bu sene oldukça sade olarak trendlerdeki yerini almaktadır.

Plaj çantalarında yine hasır çantalar ön plandayken punch tekniğiyle desenlendirilmiş bez çantalar yine çoğu kişinin gözdesi haline gelmektedir.

Renkli, geniş saç bantlarının yıldızı kumsalda parlıyor.

Halka küpe yine yeniden hayatımıza giriyor.

Hasır sandaletlere alternatif olarak büyük bantlı terlikler kullanımı yaygınlaşmaktadır.

Plaj elbiselerinde ise çıtır çiçek deseni popülerliğini korumaya devam ediyor.

Kalıcı dövmelerin yerini geçici dövmeler alıyor.

Erkek şortlarında animasyon hayvan figürleri kendini gösteriyor.

Erkeklerin giydiği askılı atletler yerini tek renk t-shirtlere bırakıyor.

Flamingo havuz simidi furyası yerini gök kuşağı havuz simidine bırakıyor.

Modayı belirleyen modacılar küresel salgının izlerini silmek amacıyla doğayı ve doğanın enerjik renklerini tasarımlara yansıtmaktadır.

2021 KUMSAL TRENDLERİ

YAZAR : Enyy Dergi

20 Haziran 2021

MODA

İlgili Başlıklar


Copyright 2024