MODA

2021 Gelişini (nihayet!) Kutlamanızda Size Yardımcı Olacak Yılbaşı Kıyafetleri

YAZAR : Enyy Dergi

9 Aralık 2020


2020’nin sonuna yaklaşıyoruz ve buna çok seviniyoruz! Bir yıldır giyemediğimiz bunca havalı kıyafeti Covid-19 yüzünden ziyan ettik, ama ne derler bilirsiniz: En iyi göründüğünüzde, elinizden gelenin en iyisini hissedersiniz. Bu yüzden güzel bir yılın gelişini en iyi hislerimizin başlangıcı olarak düşünüp, Sadece 2021’e girecek olan olumlu hislerin aktarımına yardımcı olacak Yılbaşı kıyafetlerini size anlatacağım.

 

Maalesef dünya yeni yılda korona virüs salgınıyla savaşmaya devam edecek, bu da kutlamaların alıştığınız kadar canlı olamayacağı anlamına geliyor. Neyse ki, evde sosyal olarak uzak olarak ya da tamamen sanal bir partiye giderek: Yüksek topuklu ayakkabı giyme veya giyinme zorunluluğunuz yok.

 

Elbette, gösterişli bir elbise ve yüksek topuklar sizi eğlenceli hissettiriyorsa, o zaman kesinlikle giyebilirsiniz. Ancak, ideal Yılbaşı Geceniz fırında donmuş mezeleri ısıtmayı, ucuz şarap içmeyi ve pijamalarınızla televizyon izlemeyi içeriyorsa, hayalinizi gerçekleştirmek için şu yaşadığımız “mesafeli” zaman gibisi yoktur.

 

2021’in başlangıcını nasıl kutlamak isterseniz isteyin, sizin için bir Yılbaşı kıyafeti vardır.

 

Doğal olun

 

Nötr renkler, “Yeni yılı dört gözle bekliyorum ama henüz umutlanmıyorum” diyor. En sevdiğiniz kot pantolon, basic tişört ve görünümü biraz süslemek için gri aksesuarlara sadık kalarak tarafsız kalın.

Tek Parça

 

Tek-bir-parça ve topuklular tembel bir modacının hayalidir. Bir kıyafeti bir araya getirme zahmetine giremiyorsanız, tulumu kucaklayın; neredeyse zahmetsiz bir moda ifadesi. Zarif mücevherlerle ve şık bir kemerle aksesuarlandırın. Arkadaş grubunuzla beraber olacaksanız topuklular ve düz ayakkabılar harikadır, ancak samimi ortamlarda terlik seçerseniz veya çıplak ayakla dolaştığınızda kimse sizi yargılamayacaktır.

Şık Bir Şey

 

Şık bir tayt ve uyumlu blazer, 2021’e sofistike bir tarzla başlamak için mükemmel bir Yılbaşı kıyafeti. Bir çift stiletto, diz boyu çizme (veya daha yüksek!) ve hepsini birbirine bağlamak için minimum aksesuar.

Tek renkli

 

Rahat ve samimi ortamlardaki yakınlaştırma toplantıları için tamamen ev ve ayrıca minik işyeri kutlamalarına uygun, yükseltilmiş rahat giyim tamamen sevimli Yılbaşı kıyafeti. Rahatlık faktörünü artırmak için altına bir tişört veya balıkçı yaka koyun ve son dakika işleri için bir çift beyaz spor ayakkabı giyin.

Işıltı ve Parıltı

 

2020’nin kaotik enerjisinin ışığınızı 2021’e doğru karartmasına izin vermeyin. Bunun yerine, parlayan bir Yılbaşı kıyafeti ile yeni bir başlangıç ​​için güven ve heyecan yayın. Bir pırıltı patlamasından tepeden tırnağa ışıltıya kadar, birazcık sihir moralinizi yükseltecektir.

Moda Sizinle Olsun, 2021 hepimize sağlık getirsin !

Can Çapar

www.cancapar.com

2021 Gelişini (nihayet!) Kutlamanızda Size Yardımcı Olacak Yılbaşı Kıyafetleri

YAZAR : Enyy Dergi

9 Aralık 2020

MODA

İlgili Başlıklar


Copyright 2024