YAŞAM

2021 EV DEKORASYON TRENDLERİ

YAZAR : Enyy Dergi

11 Nisan 2021


Son yıllarda pandemi süreci nedeniyle tüm alışkanlıklar değişti. Kıyafet seçimlerinde esnek ve bol kıyafetler, yıldızı parlayan spor ayakkabı ve terlikler, güzellik algısında doğallık hüküm sürerken bu rahatlık ve naturellik ev dekorasyonlarına da yansıdı. 2020 yılı ev dekorasyonu konusunda kafa karışıklıklarının olduğu bir yıldı. Sınırlı zaman geçirilen evlerde daha fazla zaman geçirmeye başlanınca eşya sayısı arttı. Daha rahat eşyalar tercih edildi. Yani 2020’ye kadar süre gelen minimalizm, maksimalist anlayışı ile yer değiştirdi. Fazla eşyadan sıkılan insanlar 2021 yılında yine minimalist ve doğal tercihlere geri döndüler.

Karmaşık desenli duvar kağıtları yerini doğanın yansıması olan duvar kağıtlarına, renkli ve foklorik desenler taşıyan koltuk ve yastıklar beyaz ve pastel renkli sade döşemelere, metal, varak ve gümüş renk ağırlıklı masa, sandalye ve sehpalar ise yerini ahşap ve bambu tercihlere bıraktı.

Kısıtlamalar nedeniyle evinde vakit geçirmek zorunda kalan insanlar doğa ve doğal özlemini yaşadıkları alanlara yansıtarak gidermeye çalıştılar. Son dönemde çıkan mobilya tasarımlarına bakılırsa bu tercih sezon trendlerini belirlemiş durumda. Yani bu dönemde de yine hayatımıza doğa şekil vermeye devam ediyor.

2021 EV DEKORASYON TRENDLERİ

YAZAR : Enyy Dergi

11 Nisan 2021

YAŞAM

İlgili Başlıklar


Copyright 2024