HABERCİ

2021 BEST MODEL OF TURKEY'DE ŞOK EDEN " AHLAKSIZ TEKLİF" İDDİASI

YAZAR : Enyy Dergi

20 Ekim 2021


Bu sene 34. düzenlenen Best Model Turkey yarışması hakkında Best Smile güzeli Elmas Yıldız çok çarpıcı iddalarda bulundu. Elmas Yıldız’ın iddiasına göre yarışmanın birincisi önceden belli oldu. Bir başka iddasına göre organizasyon sorumlusunun erkek yarışmacılara “Erkan Özerman’a kim masaj yapmak ister?” şeklinde sorular sorması, olumsuz cevap aldıklarına ise ” yarışmada görürsün” diye tehdit etmesiydi.

Elmas Yıldız’ın iddalarını bir başka yarışmacı Barış Arslan “elimde belgeler var” diyerek destekledi.

Barş Arslan iddalarını;

“Hem Organizatör Aydın Bey’in Elmas’a söyledikleri doğru hem de ben o ahlaksız teklifleri kabul etmediğim için derece alamayacağım konusu tamamen doğru. Bizzat kulaklarımla duydum bunları. Telefonda mesajlaşılarak bana bunlar söylendi. Elmas konusu yüz yüze konuşuldu. Bazıları 2-3 ödül birden aldı. Asla o ödülü yakıştıramayacağınız ikişer, üçer ödül aldı. Bu Best Model tarihinde yoktur yani bu kadar aynı kişinin üst üste derece aldığı…Ben şok oldum sahnede. ” diyerek dile getirdi.

İddaların odağında ki Erkan Özerman; “İftira atarak, yalan söyleyerek, ‘yarışmada hakkı yenen bir insan’ diye çıkıyor ortaya. Masaja çağırdı deniyor. Alay konusu! ‘Ben jüri ile konuştum’ deniyor. 67 kişi ile nasıl konuşursun? Bu insanlar televizyonlarda gazetelerde yer buluyor. Benim esas üzüldüğüm bu. Sonra ‘Erkan Özerman çağırıyor demedim’ diyor. ‘Böyle bir konuşma aramızda geçmedi’ diyor. Ben ortada bile yokum! Kendi menajeri ile arasında geyik yapıyorlar. Bu geyikten ne haberim var, ne çocuğu tanırım!” diyerek konu hakkında bir açıklama yaptı.

Görsel; www.hurriyet.com.tr

2021 BEST MODEL OF TURKEY'DE ŞOK EDEN " AHLAKSIZ TEKLİF" İDDİASI

YAZAR : Enyy Dergi

20 Ekim 2021

HABERCİ

İlgili Başlıklar


Copyright 2024